TV MIDTVEST LAB - vores digitale legeplads

Hvordan forvandler man en stor, regional tv-station til et pulserende mediehus? Det er en af kerneopgaverne, TV MIDTVEST er i fuld gang med at løse i takt med, at borgernes medievaner er i markant forandring.

16.01.2018

På denne blog vil TV MIDTVEST udgive indlæg om aktuelle projekter, erfaringer, udfordringer relateret til den digitale udvikling. Det kan være alt fra ny viden om podcasts, chatrobotter, Facebookvideo-formater og dialog med vores seere og læsere.

På TV MIDTVEST er det vores politik at være så åbne omkring vores udvikling og viden og være så meget som muligt i dialog med brugerne.

Har du et ønske til et indlæg eller særlig viden, du har brug for? Ønsker du at være testperson på vores nye tiltag? Skriv til digital chef Nadia Nikolajeva på nani 'at' tvmidtvest.dk.

 


Nadia Nikolajeva's picture

Nadia Nikolajeva, Digital chef · nani@tvmidtvest.dk

Importeret fra København til Holstebro, idet jeg faldt pladask for TV MIDTVEST. Uddannet journalist ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Tidligere på tv2.dk og metroxpress. Brænder for medier i udvikling og dialog med deres brugere.